om meg

Hei!

 

Jeg heter Irene og er 36 år. Jeg er Oslojente, men har bosatt meg på Kolbotn med familien min. Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket å være kreativ og elsket å skape og lage bilder. I ungdomsårene arvet jeg et gammelt Pentax- kamera, som jeg begynte å eksperimentere med, og ble rett og slett hekta.

 

Jeg har bachelor i Kunstfag fra Kunsthøyskolen i Oslo. Der var jeg innom mange ulike kunstretninger, materialer og teknikker for å finne ut av om det var kunstner jeg skulle bli. Men det var foto jeg hele tiden endte opp med å gjøre.

 

Interiørfrelst som jeg er, har jeg vært så heldig å få fotografere mange vakre hjem opp gjennom årene. Og bildene mine har vært publisert i flere magasiner i Norge og utlandet. Etter at jeg ble mamma i 2009, det ble det naturlig å utvide reportoaret mitt.  Gleden ved å fotografere mennesker i alle varianter fikk en ny dimensjon. Viktigheten av å bevare minnene med familiene våre ble veldig verdifullt for meg. Ønsker du å forevige familie din, ikke vent. Tiden er nå.

 

Har du spørsmål eller ønsker å booke meg til en fotografering, send meg en mail på irenesandvedlunde@gmail.com.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

/ Irene

submark-sort-300

Et utvalg av mine kunder

Egmont Publishing

Bonnier

Aller Media

Obos

Norema

CUMA

Colline Design

Turbojentene

Flytoget

Storebrand

Thon Ski

BONUM