nyfødt

Tiden med en nyfødt baby er magisk!

 

Å bli foreldre er noe av det største som skjer i livet.  Følelsene bobler over, trøttheten og kjærligheten man føler til det nye barnet og familien sin i denne perioden er helt spesiell. Man er i en følelsesmessig boble og nyter hvert sekund med det lille nurket. Men tiden går fort og babyen vokser. Jeg anbefaler alle nybakte foreldre til å sette av tid til å dokumentere denne perioden i livet. Det er fantastiske minner å se tilbake på for deg som mamma, resten av familien, og for babyen når den blir større.

Jeg er opptatt av å fange virkeligheten. De ekte følelsene og dere i deres trygge hjemmemiljø – akkurat som dere er. Det er disse minnene jeg vil bevare. Sånn det faktisk føltes og var i denne tiden. Jeg har ingen tidsbegrensninger. Det er rom for både amming/mating, bleieskift, gråting og kos under denne seansen. Er det søsken i familien er det koselig om de også er tilstede, eller ikke. Dette er opp til dere. Prisen er den samme.

 

Jeg er der for å fange stemningen og det som skjer dere imellom.

nyfødtfotografering

 

5.000,- inkl mva

Prisen inkluderer selve fotograferingen og etterbehandling av bilder. Jeg leverer en bildeserie med  høyoppløselige filer i et online galleri til fri benyttelse. Ca 30+ stk.

 

Jeg forbeholder meg retten til egen markedsføring om ikke annet avtales.

Kontakt meg