fbpx

Nyfødt

Nyfødt

Nyfødt

Nyfødt

Gratulerer med en
skjønn liten baby!

Nyfødt tiden er en magisk tid, som man ønsker aldri tok slutt. Men like fort som den kom er den over. Babyen forandrer seg, blir større og det er nye ting som skjer hele tiden. Denne tiden hvor man er i en boble kommer ikke tilbake. Det du sitter igjen med da er bildene og minnene, som gjør at du kan huske den fineste tiden i livet for alltid.

Booking

pappa og nyfødt baby
nyfødt baby holdt av jordmor

Min tilnærming til nyfødtfoto er rolig og avslappet hjemme hos dere. Jeg foreviger babyen og dere i naturlig samspill i trygge og lune omgivelser, i deres tempo.

Jeg gjør enkel dandering med tekstiler, blomster og bruker hjemmet deres og omgivelsene som stemnings skaper i bildene. Jeg er opptatt av at det skal være naturlig, og at bildene skal fortelle historien deres akkurat som den er, akkurat nå. Det er ingen tidsbegrensning på denne fotograferingen.

Det er tid til å amme, skifte, kose og alt som må til. Dere får tid til å nyte stunden sammen. Kjenne etter hvordan det føles. For det er det det handler om. Følelsen av å være mamma og foreldre til et nydelig lite nurk.

Jeg begrenser ikke fotografering til bare nyfødte, så har du en baby i en herlig og glad alder er det også kjempegøy. Alle aldre er nydelige å forevige, men er det nyfødt bilder dere ønsker, anbefaler jeg å gjøre det innen 10 dager etter fødsel. Da er babyen rolig å enkel å ha med å gjøre, den sover tungt og våkner ikke så lett når vi flytter rundt på den.

Booking

Fødselsfotografering aktiv fødsel
Fødselsfotografering baby med smokk i mors armer
Fødselsfotografering aktiv fødsel
Fødselsfotografering aktiv fødsel

Har dere flere barn kan søsken gjerne være med. Da omfavner vi det som skjer. Det perfekte uperfekte hverdags kaoset, som er livet.

Ta kontakt helst før babyen er født for å reservere tid. Gleder meg til å bli kjent med dere.

De gode øyeblikkene fylt med kjærlighet og ømhet

Nyfødtfotografering: kr 2500,- inkl. mva.

Album, bildefiler og andre produkter kjøpes utenom.

Ta kontakt for pakkeløsninger for nyfødtfotografering

Nyfødthistorier

Wilma

Lykke

Georg

Finn

Elio

Antoni

Bilder som får dere til å alltid huske følelsen