fbpx

Noe av det beste jeg vet, er å fotografere nybakte familier i sitt eget hjem. Det er så rørende å se andre stå midt oppi noe av det vakreste som skjer i livet etter min mening – å få en baby. Som ferske foreldre er man overlykkelig, oppover ørene fortapt og forelsket i dette lille nurket. Man er sliten og trøtt, og helt i ørska på samme tid. Man er i en liten boble som man skulle ønske aldri tok slutt.

Føler meg priviligert når jeg får lov til å ta del i denne boblen hjemme hos folk som viser meg tillitt. Hjemmefoto er en perfekt måte å få dokumentert denne tiden på, som er så verdifull.  Det er uerstattelige minner dere vil ha med dere resten av livet. Og ikke minst koselig for babyen å se når hun eller han blir større. Helt ekte og akkurat sånn som dere var.

Ta gjerne en titt på nydelige Marte og den fine familien hennes her