fbpx

Når hun plutselig begynner å kjenne på et savn og et ønske om et barn til…Jentene de allerede har er 7 og 10 år. Mannen tenkte de var ferdig med å få barn. De hadde for lengst gitt bort babytingene fra forrige gang. Hun hadde ikke tenkt på dette før. Men så kom den følelsen, nesten et behov. Hun vil så gjerne. Hun ser for seg en til i familien. Da må man gå noen runder med seg selv og hverandre. Det vil bli noen år imellom en ny baby og søstrene. Orket de en ny runde?  Mange tanker som dukket opp. Mye følelser. Mye frem og tilbake. Hva vil de, hva skal livet romme?

Mors instinktet hennes er så sterkt at det ikke er noen vei tilbake for henne. Hun har en indre stemme og drift om at dette vil hun og hun vet hun klarer det. Heldigvis har hun en fantastisk mann, som setter sine følelser og behov tilside. Han stoler på hennes intuisjon om at dette er det riktige valget. Han vet at når hun føler noe såpass sterkt er det en mening med det. De vil fikse det sammen.

Det er helt umulig å se på utsiden hvordan denne runden har vært, men jeg vet at det har vært skikkelig tøft. Med låst bekken, smerter og søvnløse netter har denne ventetiden vært lang. Men snart er hun i mål med sin største bragd noensinne, og kan snart begynne ferden som jentemamma til tre. Snart vil denne perioden være verdt alt.

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here