fbpx

Da min gode venninne Line skulle gifte seg i hjembyen sin Tromsø i fjor sommer, spurte hun om jeg ville fotografere og dokumentere dagen deres. Ettersom jeg også skulle være gjest var hun usikker på om jeg ville, men hvem sier vel nei til en sånn drømmedag på jobb!

I tillegg kan jeg stolt si at jeg er halvt Tromsøværing selv.  Så den byen står mitt hjerte nært.

Dette var et av fjorårets høydepunkt for min del. En helt fantastisk dag – både på jobb og privat.  Et nydelig par på et utrolig flott sted.

Tromsø by viste seg fra sin aller beste siden denne dagen, med nydelig sol. Noe frisk nordnorsk bris, men det får man tåle når man er i Nord Norge på sommeren. Det kunne ikke blitt bedre.

Vielsen var i vakre Ishavskatedralen og ferden gikk deretter videre opp fjellheisen med middag på toppen med utsikt over byen.   Å sitte der med den utsikten og solen som aldri gikk ned, det var magisk det!

Tusen takk Line og Kristian for at jeg fikk æren av å forevige dagen deres og at jeg får lov å vise frem bildene. Love u.