fbpx

Jeg elsker livets tilfeldigheter og hva som kan dukke opp på veien. Linda traff jeg ifjor høst på en foto workshop i Nord Norge. Hun er også fotograf, og bor tilfeldigvis i Råde som er et steinkast unna meg på Kolbotn. Etter workshopen har vi truffet hverandre et par anledninger for å snakke foto og bli kjent. Linda imponerer meg. Hun er en skikkelig stå på jente. Hun driver egen praksis som massør samtidig som hun tar på seg oppdrag som fotograf.

En varm sommerdag ifjor giftet hun seg med Fredrik, og de hadde venner og familie på en personlig og hyggelig låvefest hjemme på gården deres. Etter bryllupet har hun tenkt at det hadde vært gøy å hatt noen flere bilder av de to sammen, og spurte meg om jeg ville gjøre en fotografering med de. Og selvfølgelig ville jeg det. I tillegg til at det er super gøy å fotografere et nydelig par i vakre omgivelser, tror jeg også det er smart å stå foran kameraet selv iblandt. Da lærer man mye og den erfaringen er fin å ha for egen videre utvikling. Så da fikk vi begge to noe ut av dette. Jeg fikk kose meg bak kameraet i nydelig vinterlys på en strand i Moss, som er min favoritt lokasjon – og hun fikk erfare hvordan det er å være foran kameraet. Vinn vinn situasjon. Samtidig som jeg håper de vil bli glad i de nye bildene sine.

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here