fbpx

Denne fine familien kjenner jeg godt. De er venner av oss, pluss jeg har jeg fått lov til å fotografere de fra det første barnet deres Hermine var 1 år gammel, og ved flere anledninger senere. Nå har lillebror Peder blitt 1,5 år, og tiden er inne for å fryse tiden igjen.

Jeg blir så glad når foreldre prioriterer å få familien sin dokumentert – sette av litt tid til å være sammen alle sammen og ta bilder som viser sånn man faktisk er. Det helt ekte og ærlige samspillet dere i mellom.

Livstils fotografering og denne type dokumentering av familier står mitt hjerte nært. Som mamma selv kjenner man på utrolig mange følelser, uendelig med kjærlighet for barna og hverandre som voksne, og det er så koselig å ha bilder av dette samspillet man har med hverandre. Tiden går så fort, og man forandrer seg før man rekker å tenker noen ganger. Mange fotograferer barna jevnlig, men glemmer seg selv. Det er ikke så viktig med oss.

Men tenk så koselig det er for barna når det har gått noen år.  Å kunne se tilbake på hvordan dere som foreldre så ut og hvordan hele gjengen var på denne tiden, akkurat nå. Akkurat som dere er. Tullete, fine, morsomme dere.

Det er de viktigste og mest verdifulle minnene man kan ha, tenker jeg.