fbpx

Gravid & Mødre

Gravid & Mødre

Gravid & Mødre

Gravid & Mødre

Så koselig at du har funnet frem hit

Regner med at du enten har en baby i magen, en nyfødt liten en eller barn du skulle ønsker du hadde noen fine bilder sammen med.

En gravid-fotografering kan gjøres enten alene, med partner, eller med andre familiemedlemmer.

Vi kan ta bilder hjemme hos deg, eller ute i naturen et sted som passer deg. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være en avslappet stund og føles naturlig og uanstrengt. Bildene skal føles som deg og beskrive den følelsen du er i nå når du går og venter.

La meg forevige noen glimt av dette nydelige kapittelet i livet ditt, så naturlig, mykt og ærlig som jeg klarer.

Gravidfotografering

Å vente på en baby er en magisk tid og det er utrolig mye forventninger i luften. Det er en nydelig reise, som fortjener å bli foreviget og husket med bilder.

Det å kjenne liv, se magen vokse og gjøre seg klar til alt det nye som venter er så spennende. Jeg vil mer enn gjerne forevige denne tiden for deg og dokumentere den fine voksende magen din.

Fotografering 1-2 timer: kr 1875,-
Bildefiler og/eller produkter kommer i tillegg.

Booking

Nybakte foreldre på sykehuset

Mor og barn-
fotografering

Det å være mamma er en magisk reise fylt med betingelsesløs kjærlighet, intens lykke og fantastiske stunder. Men også mye sårbarhet, usikkerhet og frykt. Å være mamma er intenst, men samtidig noe av det vakreste og beste i verden.

Mammalivet er en egen reise du lever parallelt med det vanlige livet, sånn jeg ser det. Det sterke båndet, følelsene, det kaotiske og det vanskelige. Tilknytningen. Løsrivelsen. Mye følelser på godt og vondt.

Å være noens mamma betyr at du er viktig for noen. Det betyr at de vil elske å se bilder av deg, og dere sammen så lenge de lever.. Akkurat som du elsker å ha bilder av dem i all tid fremover.

La oss ta en pause fra hverdagens jag og alt som følger med i kaoset. Møt opp og bare være i den magiske følelsen det er å være mamma sammen med barnet ditt. Kjenn på det sterke båndet dere har sammen, nyt det og være i nuet og la ting skje.

Fotografering i 1-2 timer: kr 1875,-
Bildefiler og/eller produkter kommer i tillegg.

Booking

Bilder du vil elske nå og for alltid

Jeg ønsker å skape koselige minner for dere. Bilder fylt av nærhet, kjærlighet og kos, men også de uperfekte øyeblikkene med kaos og aktivitet.

Snus inn babylukten, nyt hva du er så heldig å få oppleve og nyt kvalitetstid med barnet ditt, og la meg fange disse øyeblikkene som om jeg ikke var der.

Jeg tilbyr fotografering i ditt eget hjem eller i naturen med fokus på de myke øyeblikkene og nære stundene. Jeg observerer dere i samspill, mens du ammer, skifter, flaskemater, leker eller bare er sammen. Pappa kan selvsagt også være med eller søsken.

Men kanskje dette er noe du ønsker å gjøre bare for deg selv, som mamma? Gleder meg til å høre fra deg, og skape noe vakkert sammen.

Booking

Historier

Ane

Hanne

Ines

Monica

Shima