fbpx

Ifjor sommer var jeg så heldig å få oppleve å være bryllupsfotograf på nydelige Sommarøy utenfor Tromsø. Da Cecilie og Hallgeir inviterte meg opp for å fotografere bryllupet deres, var det en drøm som gikk i oppfyllelse. Vielsen ble holdt i Hillesøy kirke på Kvaløya, en flott gammel trekirke med masse sjarm og sjel.

Denne nydelige kyst perlen av et sted, ligger 50 minutters kjøretur fra Tromsø by. Det er helt umulig å ikke forelske seg i denne plassen. Et vakkert øy landskap omringet av turkis blått hav, kritt hvite sandstrender med fjell i bakgrunnen. Rett og slett magisk. Jeg ble helt bergtatt av alt sammen. Cecilie og Hallgeir satte virkelig rammene for en uforglemmelig feiring av kjærligheten deres. Festen ble holdt på Sommarøy Arctic Hotel Trømsø med familie og venner, både store og små.

Ettersom min pappa også er nordlending, så fant vi ut litt før bryllupet at Hallgeir og jeg faktisk er i slekt. Vi er tremenninger. Det var utrolig morsomt. Har man aner fra nord er det ikke usannsynlig at man er i slekt på et vis, når man møter folk. Det var en sann glede å få tilbringe dagen med disse to flotte menneskene og deres familie og venner. En utrolig herlig gjeng, som inkluderte meg fra første stund som om jeg var familie. En uforglemmelig opplevelse jeg aldri vil glemme.
 

 

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here