bryllup

Er du forlovet og skal gifte deg. Gratulerer så mye!
Er du på utkikk etter fotograf? Da vil jeg mer enn gjerne dokumentere din store dag.

Det er en stor ære å få lov til å være tilstede som fotograf i et bryllup. Observere og fange de store høydepunktene og de små øyeblikkene under en bryllupsdag. Spenningen, gleden, gjestene, latteren, kjærligheten og all det fine som skjer. Jeg følger dere gjerne hele dagen, fra bruden pynter seg og det er masse spenning i luften, under selve vielsen, stemningen under middagen, talerne, tårene og festen etterpå. Dere bestemmer hvor lenge dere vil ha meg der. Og selvsagt setter vi av tid iløpet av dagen til å ta  ”bryllupsbildene”.

Estetiker som jeg er, elsker jeg detaljene som følger med et bryllup, så det er også viktig å få med underveis. Men det aller viktigste er det som skjer, de magiske øyeblikkene, som man ønsker å huske for alltid. Jeg fotograferer på en dokumentarisk måte, og prøver å være så usynlig som mulig under vielsen og under middagen. Under selve portrett fotograferingen pleier jeg å hjelpe til litt, men selv da forsøker jeg å observere og fange de ekte og nære øyeblikkene dere imellom – som aller helst skjer naturlig.

 

Gleder meg til å høre fra dere!

– Irene

 

SE FOTOPAKKER OG PRISER LENGRE NED PÅ SIDEN

heldagsfotografering

 

23.000,- inkl mva

Jeg er med dere hele dagen, fra pyntingen om morgenen til festen er godt i gang.   Ca 10timer.  Ønsker dere at jeg blir lengre enn avtalt, tilkommer en timespris på 800,-

 

  • Bildeserien mottar dere i et online galleri.
  • Antall bilder ca 600 stk
  • Filene leveres høyoppløselige i beste kvalitet og kan brukes til hva dere vil innenfor privat bruk.

halvdagsfotografering

 

15.000,- inkl mva

Her velger dere selv når på dagen dere vil ha meg der. Totalt 6timer. Vanligst er å være tilstede når bruden pynter seg, og til begynnelsen av middagen.  Men dere står fritt til å velge hva dere ønsker dokumentert.

 

  • Ønsker dere at jeg blir lengre enn pakken tilsier, tilkommer en timespris på 800,-
  • Bildeserien mottar dere i et online bildegalleri.
  • Antall bilder: 400-500 stk.
  • Filene leveres høyoppløselige i beste kvalitet, og kan brukes til hva dere vil innenfor privat bruk.

vielse og bryllupsbilder

 

10.000,- inkl mva

Jeg dokumenterer det som skjer før, under og etter vielsen. Det inkluderer selvfølgelig confetti/riskasting , og gratulasjonene fra gjestene. Etter det gjør vi bryllupsbildene et sted i nærheten, eller et sted som passer dere.  Ønsker dere at jeg blir lengre enn avtalt, tilkommer en timespris på 800,-

 

 

Jeg holder til på Kolbotn, men drar gjerne dit dere vil ha meg.  Reiseutgifter/kjøring (4kr/km)  evnt overnatting kommer i tillegg.

Jeg forbeholder meg retten til egen markedsføring om ikke annet avtales.

Kontakt meg