Familie og barnefotografering

Å sette av tid til å få dokumentert hele familien akkurat som dere er nå, er virkelig en investering for fremtiden.  Vi forandrer oss hele tiden og det er gøy å ha bilder av ulike stadier i livet. Ofte velger man kanskje bare å ta bilder av barna, men ikke glem å bli med selv også. Barna synes det er kjempe morsomt å se hvordan dere som foreldre så ut og samspillet dere imellom er uerstattelige minner for fremtiden.

Ofte kombinerer jeg familiefotografering med bilder av barna alene også. Det er en del av pakka. Jeg fotograferer i kategorien ”livstil” , så oppstilte bilder prøver jeg å styre litt unna, men prøver heller å fange de øyeblikkene som oppstår dere imellom, på en naturlig måte. Jeg elsker litt kaos i bildene. Og masse kjærlighet! Det er sånn det er i virkeligheten også.

 

SE FOTOPAKKER / PRISER UNDER

 

 

barnefotografering

 

Å fotografere barn er noe av det morsomste jeg gjør. Du finner ikke noe mer levende og ekte enn dem. Jeg elsker energien og samtidig sårbarheten i et barnesinn.  Gleden og latteren sitter løst, og alle de forskjellige uttrykkene som gjør ditt barn spesielt,  gir meg så utrolig mye å få lov til å forevige.

Jeg er opptatt av å få frem barnets personlighet på bildene, og det er viktig for meg at fotograferingen foregår litt på deres premisser.  De beste bildene kommer når de minst venter det og får lov til å leke og være seg selv. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ikke ”stille opp”, men heller være med barna rundt der de selv måtte ønske, og forsøker å fange de magiske øyeblikkene som oppstår på en naturlig måte.

Prisen inkluderer selve fotograferingen og etterbehandling av bilder. Og dere mottar  en bildeserie på ca 20+ stk høyoppløselige bilder i online galleri, som dere fritt kan bruke til hva dere vil.

 

3500,- inkl mva

familiefotografering

 

Jeg liker å fotografere familier ute i naturen, eller på en location vi avtaler på forhånd. Enten det er hjemme hos dere, i en park i nærheten, ved sjøen. Hvor som helst, som passer familien din best. På en morsom og litt uhøytidelig måte, får vi dette til å bli en fin stund sammen.

Prisen inkluderer fotograferingen og etterbehandling av bilder. Og dere mottar en bildeserie på ca 50+ stk høyoppløselige bilder i et online galleri, som dere fritt kan bruke til hva dere vil.

 

5.000,- inkl mva

 

Jeg forbeholder meg retten til egen markedsføring om ikke annet avtales.

Kontakt meg