Familie og barnefotografering

Å sette av tid til å få dokumentert hele familien akkurat som dere er nå, er virkelig en investering for fremtiden.  Vi forandrer oss hele tiden og det er fint å ha bilder av de ulike stadiene i livet. Ofte velger man kanskje bare å ta bilder av barna, men ikke glem å bli med selv også. Barna synes det er kjempe morsomt å se hvordan dere som foreldre så ut og samspillet dere imellom er uerstattelige minner for fremtiden.

Jeg brenner for de naturlige og ekte øyeblikkene som oppstår uten at man poserer eller stiller seg opp foran kamera. Jeg ser etter samspillet dere i mellom, og vil ikke at dere skal se på meg hele tiden. De beste øyeblikkene oppstår gjerne når dere ikke tenker at jeg er der, og dere får tid til å bare være sammen.  Jeg observerer dere og fanger det fine som skjer imellom dere. Og det er alltid på barnas premisser. En familiefotografering skal være gøy og uhøytidelig. Jeg elsker litt kaos i bildene, og man får lov til å bare være. Kaos og masse kjærlighet! Det er sånn det er i virkeligheten også. Livet er ikke perfekt, og jeg ønsker heller ikke at bildene skal være det. Jeg vil fange det nære båndet dere i mellom og er mer opptatt av det enn det perfekt oppstilte bildet.

 

SE FOTOPAKKER / PRISER UNDER

 

barnefotografering

 

Å fotografere barn er noe av det morsomste jeg gjør. Du finner ikke noe mer levende og ekte enn dem. Jeg elsker energien og samtidig sårbarheten i et barnesinn.  Gleden og latteren sitter løst, og alle de forskjellige uttrykkene som gjør ditt barn spesielt,  gir meg så utrolig mye å få lov til å forevige.

Jeg er opptatt av å få frem barnets personlighet på bildene, og det er viktig for meg at fotograferingen foregår litt på deres premisser.  De beste bildene kommer når de minst venter det og får lov til å leke og være seg selv. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ikke ”stille opp”, men heller være med barna rundt der de selv måtte ønske, og forsøker å fange de magiske øyeblikkene som oppstår på en naturlig måte.

Prisen inkluderer selve fotograferingen og etterbehandling av bilder. Og dere mottar  en bildeserie på ca 20+ stk høyoppløselige bilder i online galleri, som dere fritt kan bruke til hva dere vil.

 

3500,- inkl mva

familiefotografering

 

Jeg liker å fotografere familier ute i naturen, eller på en location vi avtaler på forhånd. Enten det er hjemme hos dere, i en park i nærheten, ved sjøen. Hvor som helst, som passer familien din best. På en morsom og litt uhøytidelig måte, får vi dette til å bli en fin stund sammen.

Prisen inkluderer fotograferingen og etterbehandling av bilder. Og dere mottar en bildeserie på ca 50+ stk høyoppløselige bilder i et online galleri, som dere fritt kan bruke til hva dere vil.

 

5.000,- inkl mva

 

Jeg forbeholder meg retten til egen markedsføring om ikke annet avtales.

Kontakt meg